Foto: HBO

De fleste bogelskere har en bunke bøger, som bare lægger at vente på at blive læst. Sådan en liste har jeg efterhånden opbygget med serier, som jeg har glædet mig til meget længe, men bare aldrig rigtig kommet i gang med. 

Twin Peaks: The Return (2017)

Jeg har altid været rædselsslagen og begejstret på samme tid over Twin Peaks. Da den første sæson blev sendt i TV tilbage i 1990, var jeg 6 år gammel og derfor forment adgang til familiealteret lige så snart den berømte intromelodi begyndte at spille. Jeg så derfor først serien, da jeg blev voksen, men den skræmte mig stadig fra vid og sans.
Twin Peaks: The Return kan streames på HBO Nordic.


 

Big Little Lies (2017)

En af de serier, der konsekvent blev udråbt til at være blandt årets bedste serier i alle medier, var Big Little Lies fra HBO. Det er med et drømmecast af nogle af de bedste kvindelige skuespillere i dag, nemlig Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Laura Dern, i front.
Big Little Lies kan streames på HBO Nordic.


 

The Handmaids Tale – Sæson 2 (2018)

Som mange andre, så slugte jeg den første sæson af The Handmaids Tale. Gilead var et skræmmende billede på hvor ekstremistiske kræfter kan føre os hen, hvis vi ikke er varsomme. Samtidig havde Elisabeth Moss i form af June/Offred så meget kampvilje, at det ikke blev for melankolsk og trykkende.
The Handmaids Tale kan streames på HBO Nordic.


 

Stranger Things – Sæson 2 (2017)

Stranger Things – Sæson 1 havde det perfekte miks af nostalgi for 80’erne og en virkelig god historie. Serien gav Winona Ryder et velfortjent comeback og gjorde børneskuespillerne, der spillede hovedrollerne, til stjerner. Derfor var anden sæson ventet med spænding, men den levede desværre ikke helt op til manges forventninger. Jeg fik den dog aldrig set og glæder mig til endnu engang at dykke ned i historien om Upside Down.
Stranger Things kan streames på Netflix.


 

Philip K. Dick’s Electric Dreams (2017)

Philip K. Dick bliver betragtet som en af de helt store Sci-Fi-forfatteren og står bag mange af de historier, der er blevet til populære sci-fi-film. Han har blandt andet skrevet bogen bag Blade Runner, Total Recall og Minority Report. Nogle af hans historier blev i 2017 til en serie, der på trods af en høj rating på IMDB, ikke gjorde så meget væsen af sig, da den kom ud.
Electric Dreams kan streames på Viaplay.